Aktuellt

FAN-Clubs sjätte mötte äger rum lördagen den 10 mars 2018 tema Säkerhet och Trygghet, program kommer i Januari. Ladda ner

TEASER HÄR

Bilder från årsmötet mars 2017 ligger nu uppe i bildgalleriet!

Angående certifiering för estitiska injektionsbehandlingar

PRESSMEDDELANDE

Se bilder från tidigare årsmöten

BILDGALLERIET

FAN CLUB är en intresseförening och nätverk för legitimerade sjuksköterskor som är

injektionsbehandlare. Vi vill på detta sätt höja nivån på vår specialitet.

Syftet med klubben är kollegial rådgivning och erfarenhetsutbyte och under våren

bjuda in aktuella föreläsare till en utbildningsdag. Det blir även temakvällar.

Medlemsavgiften är 200 kronor per år.

Utbildningsdagar och temakvällar till självkostnadspris.

Tag chansen att redan nu påverka intresseområden.

Maila in din intresseanmälan -med namn, adress och arbetsplats - till:

AnnMargrethe Ericsson, ame@injectionservice.se

Charlotte Blomberg, lotteblomberg@gmail.com

Vi som önskar dig välkommen är:

AnnMargrethe Ericsson (tv), Charlotte Blomberg (th) samt

Cecilia Viking (södra Sverige) och Ulrika Iversen (Norra Sverige)

Copyright 2017 © All Rights Reserved

YOUR NAME

CONSECTETUR • TEMPOR INCIDIDUN • EXERCITATION

Fermentum suspendisse condimentum pellentesque proin aliquam elementum nonummy phasellus

vehicula vestibulum ullamcorper condimentum magna aliqua veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris

aliqua vestibulum vehicula aliquip exercitation ullamco condimentum magna quis veniam laboris nostrud.

ABOUT ME

Fermentum suspendisse condimentum pellentesque proin dui aliquam elementum nonummy phasellus

vehicula vestibulum ullamcorper dui condimentum aliqua veniam nostrud exercitation ullamco laboris aliquip

exercitation metus laboris condimentum quis magna vestibulum nostrud aliquip ullamcorper veniam.

Aliquet cras adipiscing nonummy, elit ipsum blandit arcu montes porta fusce nullaor sitame consectetur adipisicing ligula eiusmod eiusmod sitame nullaor ligula adipisicing fusce consectetur.

WORK

LOREM IPSUM DOLOR SITAME CONSECTETUR ADIPISCING

Fermentum aliquam etiam blandit consectetur donec adipisicing elitso tellus eiusmod blandit adipisicing blandit aliquam etiam elitso eiusmod tellus consectetur blandit fermentum donec aliquam elitso donec.